Skip to main content

Sytytä liiketoimintasi kipinä
ja luo vetoimainen brändi.

With a Twist

Nimeni on Jaana Kurvinen ja olen Ad Twistin yrittäjä ja brändivalmentaja. Vuodesta 2014 lähtien olen auttanut lukuisia yrityksiä löytämään ja hyödyntämään omaa potentiaaliaan. Tärkein tavoitteeni on saada aikaan oivalluksia ja uusia ajatuksia, sytyttää uutta kipinää liiketoimintaan! Lopputuloksena syntyy vahvoja brändejä, visuaalisia tarinoita ja taloudellista kasvua.

Inspiroin

Tärkein missioni on tuulettaa asiakkaan ajatuksia. Lähes 20 vuoden kokemuksella rohkenen haastaa tavanomaista ja tuoda uudenlaisia lähestymistapoja ja ideoita yritystoimintaan.

Kiteytän

Olen luonteeltani suunnattoman utelias ja innokas ratkomaan uusia haasteita. Ehkä juuri tämän takia minulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, tunnistaa olennainen ja muuttaa se ymmärrettäväksi kuvaksi tai viestiksi.

Visualisoin

Kun ajatus on vihdoin kirkas, visualisointi helpottaa sen omaksumista. Visuaalisuus on hyvä keino erottautua kilpailijoista ja kertoa yrityksen tarinaa. Sen avulla voidaan herättää tunneside tuotteeseen tai palveluun, eli luoda brändi.

Jaana Kurvinen

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä niin kerron lisää!