Twistiä peliin
brändisi parhaaksi.

With a Twist

Brändin kehittämisessä sinua palvelee täydellä sydämellä mainostoimisto Ad Twistin brändivalmentaja, yrittäjä Jaana Kurvinen. Visuaalisuus ja vahvat tarinat ovat aina olleet intohimoni ja olen työskennellyt isojen brändien hyväksi jo vuosien ajan. Erityisen herkullisia ovat kuitenkin pienet ja keskisuuret yritykset, jotka ovat rakentaneet omaa tuotemerkkiään jo pitkään, mutta tarvitsevat nyt hiukan ohjausta astuakseen seuraavan askeleen brändipolulla.

Mainostoimisto Twist syntyi halusta tarjota asiakasystävällisempiä mainostoimistopalveluja. Toimintamme perustuu kolmeen asiakaslupaukseen:

1. Kiinteät hinnat
Asiakas saa tietää etukäteen mitä työ maksaa. Hinta ei muutu projektin kuluessa, mikäli toimeksianto pysyy kutakuinkin samana. Asiakkaan maksettavaksi ei tule erillisiä näkymättömiä kuluja kuten projektinhallintaa, vaan hinnat ovat kokonaishintoja.

2. Asiakaslähtöisyys
Emme ikävystytä asiakasta monimutkaisilla mainospuheilla. Emme myöskään väitä tuntevamme asiakkaan liiketoimintaa häntä paremmin. Suunnittelu lähtee liikkeelle aina asiakkaan tarpeista. Haluamme olla ylpeitä jokaisesta tekemästämme työstä, olipa se kuinka pieni tai suuri tahansa. Annamme työllemme tyytyväisyystakuun!

3. With a Twist
Mikäli markkinoilla haluaa erottua, asiat on tehtävä vähän eri tavalla kuin muut. Emme tartu helpoimpaan mahdolliseen ratkaisuun vaan räätälöimme luovat ratkaisut juuri asiakasryhmääsi ajatellen. Meillä on kyky nähdä yrityksesi kuvina ja tarinoina. Uskomme että visuaalisuus on tärkeä keino erottautua kilpailijoista ja kertoa yrityksen tarinaa. Vain siten voidaan herättää asiakkaassa tunneside tuotteeseen tai palveluun, eli luoda brändi.

25
kokemusta alalta
5
yrittäjänä
169
tyytyväistä asiakasta
849
jaettua käyntikorttia

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä niin kerron lisää!