Brändikuntotesti paljastaa brändisi vetovoiman

 

Jos markkinoilla haluaa erottua, on asiat tehtävä eri tavalla kuin muut. Visuaalisuus on vahva keino erottautua kilpailijoista ja kertoa yrityksen tarinaa. Myös kokonaisvaltainen asiakaskokemus on entistä tärkeämmässä asemassa. Brändikuntotesti paljastaa kuinka vahva ja yhtenäinen brändisi on ja missä asioissa olisi ehkä parantamisen varaa. Voit valita pienille yrityksille suunnatun suppean testin tai isoille yrityksille tarkoitetun laajan testin.

 

Brändikuntotesti suppea 500 eur + alv

 

Brändikuntotestin suorittaa Mainostoimisto Ad Twistin brändivalmentaja Jaana Kurvinen. Testiä varten ei vaadita ennakkotietoja yrityksestä, vaan analysointi tehdään verkosta löytyvän materiaalin pohjalta (nettisivut, facebook tms.) Tulokset esitellään asiakkaalle 30 min esityksenä, jonka asiakas saa itselleen. Testi ei velvoita jatkotoimenpiteisiin.

 

Testi koostuu seuraavista osa-alueista:

 

1. Brändin ydin

2. Visuaalisuus

3. Verkkosivut

4. Parannusehdotukset

 

 

Brändikuntotesti laaja 3000 eur + alv

 

Brändin elinvoiman ainekset ovat relevanssi asiakkaille, erottuvuus kilpailijoista sekä uskollisuus sille, mikä on yritykselle totta. Brändikuntotesti paljastaa, miltä brändisi tuntuu asiakkaittesi mielestä, kuinka vahva sen vetovoima on ja missä ehkä olisi parantamisen varaa.

 

Laajan brändikuntotestin suorittaa mainostoimisto Twist yhdessä asiakaskokemuksen kehittämiseen erikoistuneen yrityksen kanssa.

 

 Testi koostuu neljästä osasta:

 

- taustahaastattelu

- asiakashaastattelut, kolme kpl

- asiantuntija-analyysi

- kehityssuunnitelma ja käytännön esimerkit

 

Ota yhteyttä ja tilaa testi!

 

Ad Twist Ky

Jaana Kurvinen

p. +358 40 631 7080

jaana.kurvinen(at)adtwist.fi

 

Twistiä peliin brändisi parhaaksi

 

Brändin kehittämisessä sinua palvelee mainostoimisto Ad Twistin brändivalmentaja, yrittäjä Jaana Kurvinen. Visuaalisuus ja vahvat tarinat ovat aina olleet intohimoni ja olen työskennellyt isojen brändien hyväksi jo vuosien ajan. Kaipasipa brändisi sitten pientä raikastusta tai isompaa remonttia, ota rohkeasti yhteyttä!